HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Ραδιοτηλεπικοινωνίες, Τεύχος 97



-------------------------------------------------------------
Τα γραφεία μας λειτουργούν
Δευτέρα με Παρασκευή
(11 π.μ-3 μ.μ.) Αρτάκης 70-72 Νέα Σμύρνη 17124
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
τηλ: 212-2130000, 210-9733445  fax: 212-2130001 e-mail: κάντε κλίκ στο επικοινωνία

------------------------------------------------------------

ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ Νο. 97
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και όλοι μας, κρατώντας τις γλυκιές αναμνήσεις των διακοπών, πρέπει να επιστρέψουμε δριμύτεροι, ώστε να αντιμετωπίσουμε ένα διαφορετικό και ίσως δύσκολο χειμώνα...

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ
  ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ !!!

Για ένα ευχάριστο φθινοπωρινό ξεκίνημα, σας χαρίζουμε με ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην ΚΛΗΡΩΣΗ, 2 πομποδέκτες VHF-UHF “ERMIS”, της εταιρείας FREE BYTES καθώς και 2 συσκευές ΟΖΟΝ της εταιρείας PTM ELECTRONICS! (Κουπόνι συμμετοχής σελίδα 59)
------------------------------------------------------------

Το περιοδικό Ραδιοτηλεπικοινωνίες, κυκλοφορεί πάντα με συνέπεια και σεβόμενο την προτίμηση των αναγνωστών, ενημερώνει με έγκυρες ειδήσεις και νέα γύρω από την ασύρματη επικοινωνία, τον ραδιοερασιτεχνισμό, τη σύγχρονη τεχνολογία γενικότερα αλλά και τις ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές στην κρατική τηλεόραση και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς...
Η καλή είδηση που τείνει πλέον να γίνει συνήθεια, είναι το χειμερινό HAMFEST BAZAAR του ΣΡΕ. Προετοιμαστείτε λοιπόν όλοι για τις 11 Δεκεμβρίου 2011 και την 3η εορταστική διοργάνωση του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος , όπου αναμένεται μεγάλη επιτυχία, σε νέο και μεγαλύτερο χώρο !

Με περισσότερο ραδιοτηλεπικοινωνιακό πάθος στα νέα προϊόντα, παρουσιάζουμε στους αναγνώστες και σύγχρονους ραδιο-λάτρεις μια αναλυτική παρουσίαση του super εντυπωσιακού πομποδέκτη ICOM IC-9100, μαζί με όλα τα χαρακτηριστικά και τις ψηφιακές δυνατότητες καθώς και διάγραμμα της συνδεσμολογίας του αλλά και την αξιόλογη δυνατότητα... τον τηλεχειρισμό του μέσω διαδικτύου !
Η εφαρμογή της τεχνολογίας DSP -Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος- παρουσιάζεται στο ραδιόφωνο Eton G8 Traveller II, το οποίο, λόγω του μεγέθους του, κατατάσσεται στην κατηγορία των Ultra Light Radios και προσφέρει στον χρήστη πολλές τεχνολογικές επεξεργασίες σήματος, κάποτε διαθέσιμες μονάχα στα πολύ ακριβά μοντέλα...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ...
Ένα ιδιαίτερο και διαφορετικό κύκλωμα ηλεκτρονικής φωνητικής κλήσης CQ (προερχόμενο από την Γερμανία, αποκλειστικά για το περιοδικό μας) αναμφίβολα θα σας εντυπωσιάσει και συγχρόνως θα σας φανεί ελκυστικό και σίγουρα απαραίτητο... Ακολουθήστε βήμα-βήμα το διάγραμμα του κυκλώματος, τις οδηγίες και τις φωτογραφίες, τοποθετήστε τα εξαρτήματα στο τυπωμένο κύκλωμα και απολαύστε το “παπαγαλάκι” σας, με το πάτημα ενός πλήκτρου !

Ακόμη μια κατασκευή κυκλώματος CI-V για πομποδέκτες ICOM, θα φανεί εύκολη, οικονομική αλλά και ιδιαίτερα χρήσιμη σε πολλούς ραδιοερασιτέχνες ενώ όσοι επιθυμούν να μάθουν πώς ακριβώς επιτυγχάνεται η ιδιοκατασκευή τυπωμένων κυκλωμάτων σε εποξική πλακέτα PCB εύκολα και με απλά μέσα, θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από ένα έγκυρο και αναλυτικό άρθρο με τις οδηγίες βήμα-βήμα καθώς και φωτογραφίες καθοδήγησης.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Στο 3ο μέρος του συγκλονιστικού και πολύ ενδιαφέροντος ρεπορτάζ του Ηλεκτρονικού Πολέμου, σας παρουσιάζουμε ένα πλήρες ρεπορτάζ για το ρόλου των ραντάρ, ενός απόρρητου σχεδίου κατασκοπείας καθώς και ιστορικές καταγραφές και φωτογραφίες που εμπλουτίζουν τις γνώσεις και συνάμα συναρπάζουν...

Μάθετε με κάθε λεπτομέρεια το νέο κόστος για τα ραδιοερασιτεχνικά παράβολα, τι ακριβώς αλλάζει με τη νέα νομοθεσία και ενημερωθείτε για το 1ο Greek Telegraphy Club CONTEST καθώς και την προώθηση του CW στη ραδιοερασιτεχνική κοινότητα.

Με την ελπίδα το φετινό φθινόπωρο να φέρει καλές ειδήσεις για όλους τους Έλληνες...
Ας απολαύσουμε τουλάχιστον το χόμπι που αγαπάμε, με σωστή ενημέρωση και κυρίως καλή διάθεση... Και όσοι προτιμούν τις βουτιές στο διαδίκτυο... μην ξεχνάτε την ιστοσελίδα προς εξυπηρέτηση όλων των αναγνωστών www.bookreaders.gr !

                                       

 ___________________________________________________________________________________________


  ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !  
ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ... ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες και συνδρομητές
του περιοδικού “ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”,

Από το πρώτο τεύχος που κυκλοφορήσαμε τον Σεπτέμβριο του 1995, ο βασικότερος στόχος μας ήταν -και φυσικά παραμένει αναλλοίωτος μέχρι σήμερα- η αμερόληπτη και αδέσμευτη ενημέρωση του ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού από γκρίζα πολιτικά ή συλλογικά συμφέροντα τα οποία, δυστυχώς μέχρι και την εμφάνιση του περιοδικού μας, μονοπωλούσαν τη ραδιοερασιτεχνική γνώμη, πολλές φορές διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και τα γεγονότα.
Αν και η κυκλοφορία του περιοδικού είναι πανελλαδικής διανομής μέσω του Πρακτορείου Τύπου “ΕΥΡΩΠΗ”, εξαιτίας των συνηθισμένων δυσκολιών εύρεσης του περιοδικού σε μικρές επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας καθώς και για τους αναγνώστες που θέλησαν έμπρακτα να δείξουν την υποστήριξή τους βοηθώντας οικονομικά τη μοναδική αυτή έκδοση με τη συνδρομή τους, καθιερώθηκε από το πρώτο τεύχος και η ταχυδρομική αποστολή του περιοδικού, μέσω των ΕΛ.ΤΑ., με τη μορφή συνδρομής.

Το επιπλέον κόστος ταχυδρόμησης των συνδρομών, ποτέ δεν το προσθέσαμε στο κόστος συνδρομής, προσπαθώντας έτσι να κρατήσουμε μία ενιαία τιμή μεταξύ λιανικής πώλησης και συνδρομής και φυσικά, να κάνουμε όσο το δυνατόν οικονομικά προσιτή την αδέσμευτη ενημέρωση των Ραδιοερασιτεχνών (διαβάστε την ενημέρωση στην σελίδα 58 του παρόντος τεύχους).

Δυστυχώς όμως η κυβέρνηση, με την ψήφιση του «Μεσοπρόθεσμου» -θέτοντας σε άμεση εφαρμογή από 1-7-2011 το άρθρο 48- αποφάσισε να μπήξει βαθιά το μαχαίρι στην καρδιά του τύπου, καταργώντας όλα τα μειωμένα τέλη ταχυδρόμησης με αποτέλεσμα στην ουσία, να φιμώσει την ελεύθερη ενημέρωση, δικαιολογώντας την εφαρμογή του άρθρου 48 (ΦΕΚ 152 Α’ Νόμος 3986/01.07.2011), ως μία αναγκαστική περικοπή για την εξυγίανση των δημοσίων εξόδων.
Ουσιαστικά και μακροπρόθεσμα, φιμώνεται ο ελεύθερος λόγος, αφού τα περιοδικά και οι εφημερίδες ειδικού τύπου και μικρής κυκλοφορίας, δεν θα έχουν πλέον την οικονομική δυνατότητα να αποστέλουν ταχυδρομικά τα έντυπά τους με το ειδικό μειωμένο τέλος που ίσχυε με νόμο για δεκαετίες στα ΕΛ.ΤΑ., με αποτέλεσμα σύντομα να βρεθούμε όλοι σε οικονομικό αδιέξοδο.

Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες μας, είναι η επιθυμία να συνεχίζουν να υποστηρίζουν ανανεώνοντας την συνδρομή τους -έστω και εάν μελλοντικά υπάρξει μικρό αυξημένο κόστος- ώστε να συνεχίσουμε να “έχουμε” και να εκδίδουμε το μοναδικό ραδιοερασιτεχνικό περιοδικό πανελλαδικής κυκλοφορίας, το οποίο δίνει βήμα σε όλους τους αναγνώστες, χωρίς κομματικά ή πολιτικά κριτήρια λογοκρισίας.

Η διεύθυνση του περιοδικού μας θα προσπαθήσει με κάθε έννομο μέσο να επανακτήσει το δικαίωμα του μειωμένου τέλους ταχυδρόμησης και άμεσα θα ενημερώσει τους συνδρομητές για ο,τιδήποτε νεότερο προκύψει επί του θέματος.
Το παρόν τεύχος, όπως θα διαπιστώσετε και από τον ειδικό φάκελο ταχυδρόμησης, ταχυδρομείται με κανονικό τιμολόγιο ΕΛ.ΤΑ., επιβαρύνοντας οικονομικά την εταιρείας μας και όχι τους συνδρομητές μας.


Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμπαράστασή σας.

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Κασίμης (SV0CY-KD2IR) Εκδότης

 


Συνέντευξη Αθήν 9,84



Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET