HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Ραδιοτηλεπικοινωνίες, τεύχος 83Τεύχος 83, Ραδιοτηλεπικοινωνίες

ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΙΩΝ !!!

Το νέο τεύχος που κυκλοφορεί, πρόκειται να ικανοποιήσει με το παραπάνω τους λάτρεις των ιδιοκατασκευών αφού είναι πλήρως αφιερωμένο στην κατασκευή κεραιών και με αυτόν τον τρόπο, υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι 2009, που ήδη έδωσε σε όλους μας, τα πρώτα του σημάδια...

Νέα προϊόντα, σύγχρονα και άκρως απαραίτητα για τους φίλους των τηλεπικοινωνιών, πρωτοεμφανίζονται -όπως σε κάθε τεύχος- στις σελίδες των ειδήσεων, μαζί φυσικά με ραδιοερασιτεχνικά γεγονότα, για όλους εσάς που επιθυμείτε να μένετε συνεχώς και πάντα “συντονισμένοι” στην τρέχουσα επικαιρότητα.

ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ... ΣΤΟ HAMFEST ΒΕΡΟΙΑΣ !
Ας μην παραλείψει κανείς να παραβρεθεί στο 3o HamFest Βέροιας, στις 9 & 10 Μαΐου, μια μοναδική ευκαιρία για απόδραση από τη ρουτίνα της πόλης και αγαπημένη ενασχόληση με το χόμπυ... το Περιοδικό μας θα είναι εκεί !

ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ !
Η κατασκευή της διάσημης κεραίας-δίπολο Double Bazooka, (με 4 αναλυτικά σχέδια και 19 έγχρωμες επεξηγηματικές κατασκευαστικές φωτογραφίες) για εκπομπή και λήψη στα βραχέα, κατασκευασμένη με απλό ομοαξονικό καλώδιο 50Ω, θα ενθουσιάσει παλιούς και νέους χομπίστες που έχουν αδυναμία στις επιτυχημένες λύσεις και αποδεδειγμένα αποτελέσματα ενώ παράλληλα θα εγγυηθεί την επιτυχία των εκπομπών στις φετινές σας διακοπές με μηδαμινό κόστος!

ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ SSB ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ?
Μία από τις πιο έξυπνες και λειτουργικές κεραίες, είναι η κατασκευή της κυκλικής Halo, για SSB εκπομπή και λήψη στα 2m -με οριζόντια πόλωση και κυκλικό λοβό- η οποία πρωταγωνιστεί στις σελίδες του περιοδικού μας με 33 έγχρωμες επεξηγηματικές κατασκευαστικές φωτογραφίες και αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών και να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε πολλούς από αυτούς.

ΕΝΑΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ !
Οι αναλυτικές παρουσιάσεις δίνουν και πάλι δυναμικά το παρόν και σας αποκαλύπτουν τα μυστικά των ΝΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ !
Γνωρίστε τον ψηφιακό, λογισμικό δέκτη με διπλή ετεροδύνωση και διπλό, τετραπολικό roofing filter της εταιρείας WinRadio και ικανοποιήστε τις αδιαπραγμάτευτες απαιτήσεις σας χρησιμοποιώντας τις πληθώρες δυνατότητες λήψης που σας παρέχει!

ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΝΤΑΡ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ !
Η αναλυτική παρουσίαση του Radar Box της εταιρείας AirNav, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την τρομερή εξέλιξη της τεχνολογίας, καθώς πλέον δίνεται σε όλους μας η δυνατότητα της παρακολούθησης των αεροσκαφών σε ζωντανό χρόνο, μέσω του υπολογιστή σας! Ετοιμαστείτε λοιπόν να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας “πετώντας”, μέσα από πολλές επιλογές και δεδομένα που θα σας παρέχουν ένα πλούτο τεχνολογικών γνώσεων και δεδομένων της αεροπλοΐας.

70 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ... ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ !
Το υπέροχο αφιέρωμα στα 70 χρόνια ελληνικής ραδιοφωνίας με την έκθεση στο Ζάππειο Μέγαρο, μάγεψε κάθε επισκέπτη και νοσταλγό του ραδιοφωνικού παρελθόντος, μέσα από ένα νοερό ταξίδι στα χρόνια των αφανών ηρώων του χθες. Τα θετικά και τα αρνητικά δρώμενα του αφιερώματος στο σύνολό του, οι παραλείψεις και τα ευχάριστα, όλα μαζί με φωτογραφικό υλικό που χαρακτηρίζεται ως μοναδικό κειμήλιο μιας εκδήλωσης η οποία μάλλον συζητήθηκε πολύ...

Τέλος -και σε αυτό το τεύχος- η δική σας πένα, η πένα των αναγνωστών, μέσα από τη στήλη “Λάβαμε το Γράμμα σας”, θα φανερώσει έμπρακτα σε όλους, την αδέσμευτη προσπάθεια ενός περιοδικού που κυκλοφορεί προς όφελος των αναγνωστών και των... ραδιοτηλεπικοινωνιών !

Σας Εύχομαι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ...  με  καλές επαφές DX !

CU on the Air

Νικόλαος Κασίμης (SV0CY – KD2IR) 
Εκδότης   


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET