HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Ραδιοτηλεπικοινωνίες, Τεύχος 77Τεύχος 77, Ραδιοτηλεπικοινωνίες

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ κυκλοφορεί με ενδιαφέρουσα, ποικίλη ύλη που υποδέχεται το καλοκαίρι -έστω γρηγορότερα- με δροσερά άρθρα που μυρίζουν... θάλασσα! Ο λόγος φυσικά... για το πολυσυζητημένο AIS, το εκπληκτικό σύστημα εντοπισμού πλοίων σε πραγματικό χρόνο, με τη χρήση ενός απλού δέκτη VHF ή με μια σύνδεση στο διαδίκτυο και τον προσωπικό σας υπολογιστή! Ζήστε κι εσείς τη φοβερή εμπειρία διασκέδασης και γνώσης και ενημερωθείτε από την πολυθρόνα σας για τις πορείες των πλοίων, την κίνηση στα Ελληνικά λιμάνια, τις αφίξεις...

Έχετε εγκαταστήσει κεραία; Ένα αξιόλογο άρθρο για κάθε ραδιοερασιτέχνη που θέλει να γνωρίζει τα πάντα περί νομοθεσίας καθώς και όλες οι προϋποθέσεις χρήσης ραδιοερασιτεχνικών κεραιών για να είστε πάντα νόμιμοι.

Τα νέα προϊόντα φυσικά δεν λείπουν κι από αυτό το τεύχος! Νέα ραδιοερασιτεχνικά καλούδια, κάνουν το ντεμπούτο τους στις σελίδες του περιοδικού, μαζί με ενδιαφέρουσες ειδήσεις του χώρου, εκδηλώσεις και δραστηριότητες · ιδιαίτερα αξιόλογη, η προσπάθεια του Κέντρου Επιχειρήσεων & Εκπαίδευσης Λιβαδειάς, του οποίου οι αποστολές καλύπτονται από ένα οργανωμένο σύστημα επικοινωνιών με υπεύθυνους ραδιοερασιτέχνες-διασώστες!

Για τους λάτρεις των κατασκευών, παρουσιάζουμε μια πολύ έξυπνη και ιδιαίτερα χρήσιμη κατασκευή για την καθημερινότητα κάθε σύγχρονου ραδιοερασιτέχνη, χάρη στην οποία ο τηλεχειρισμός γίνεται εύκολος και εφικτός... με το άνοιγμα και κλείσιμο ηλεκτρικών συσκευών από απόσταση!
Επίσης, μια εξίσου έξυπνη πατέντα για τα VHF, η κεραία “beam” 16 element, φέρνει κοντά όλους τους μακρινούς σταθμούς, αποδεικνύοντας και πάλι την μαγεία της κατασκευής.
Τέλος... κυνηγώντας τους δορυφόρους, σας παρουσιάζουμε μια εναλλακτική πρόταση σε κιτ για την αυτόματη ευθυγράμμιση των δορυφορικών σας κεραιών. Μην “κυνηγάτε” άσκοπα τους δορυφόρους, ευθυγραμμιστείτε μαζί τους, γρήγορα & εύκολα!

Ενημερωθείτε λεπτομερώς και για τους νέους Κανονισμούς για τα βραβεία CQ WPX καθώς και για τα 23 νέα ελληνικά βραβεία (GRPA & POGA) και ακολουθείστε πιστά όλα τα σωστά βήματα για την απόκτηση των ραδιοερασιτεχνικών επαίνων.
Η δημοσίευση των επίσημων αναλυτικών πινάκων για τα Νέα Ελληνικών Βραβεία G.I.O.T.A, είναι γεγονός σε αυτό το τεύχος, για τις περιοχές SV8 & SV9.
“Οι διάσημοι των αιθέρων”... Ένα ενδιαφέρον, ευχάριστο άρθρο θα σας φέρει σε επαφή με τους διάσημους ραδιοερασιτέχνες... απ ‘ όλο τον κόσμο, εντός και εκτός Ελλάδας δηλαδή!
Πόσους από αυτούς γνωρίζετε, αλήθεια;...
Το 20o Μέρος του Ερωτηματολογίου που προετοιμάζει τους μελλοντικούς ραδιοερασιτέχνες, έρχεται και σε αυτό το τεύχος, να προσφέρει βοήθεια και γνώση σε όσους το επιθυμούν...

Καλή διασκέδαση σε όλους τους αναγνώστες μας, νέους και μη!
CU on the AIR


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET