HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Ραδιοτηλεπικοινωνίες, Τεύχος 94 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 (Νο 94)

Το νέο τεύχος του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες κυκλοφορεί καλωσορίζοντας τη φετινή άνοιξη και κάνοντας μια προσπάθεια ενημέρωσης και... αφύπνισης των αναγνωστών, όχι μόνο όσον αφορά τα ραδιοερασιτεχνικά δρώμενα αλλά αυτή τη φορά, σχετικά με ένα φλέγον θέμα που αφορά κάθε πολίτη της ταλαιπωρημένης χώρας που λέγεται... Ελλάδα !

Το συγκεκριμένο άρθρο δεν αναφέρεται σε τίποτα περισσότερο από την ονομαζόμενη “Ραδιοσυχνική Αναγνώριση RFID” καθώς και τις “έξυπνες” κάρτες που σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης, πρόκειται να εισβάλουν σταδιακά στην προσωπική μας ζωή και την καθημερινότητά μας... Σε συνδυασμό με την άθλια οικονομική κατάσταση των Ελλήνων, τα σκληρά φορολογικά μέτρα και την άσχημη ψυχολογία που επικρατεί... έρχεται να προστεθεί, τι;
Η επιβολή μιας νέας, αναγκαίας κατά την κυβέρνηση, σύγχρονης ηλεκτρονικής κάρτας η οποία με την παραπλανητικά αθώα ονομασία “Κάρτα του Πολίτη, θα καταγράφει όλα τα προσωπικά δεδομένα μέσω χρήσης ευρείας μορφής...
Μια αναλυτική ιστορική αναδρομή καθώς και όλες οι λεπτομέρειες εφαρμογής μιας τεχνολογίας που κρύβει κινδύνους, παγίδες και πολλά μυστικά γύρω από την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων και την απώλεια της ιδιωτικής μας ασφάλειας. Όπως όμως κάθε πρόβλημα έχει κάπου μια πιθανή λύση, έτσι κι εδώ υπάρχουν τρόποι προστασίας και προφύλαξης.
Διαβάστε προσεκτικά, ενημερωθείτε και... προετοιμαστείτε αναλόγως...


Και για να επανέλθουμε στη... ραδιοεπικοινωνιακή μας φύση και την πρόοδο μιας τεχνολογίας που παρά την κρίση, συνεχίζει να εξελίσσεται...
Σας παρουσιάζουμε σε αυτό το τεύχος όλα τα νέα καλούδια και gadgetάκια καθώς και τα πρόσφατα ραδιοερασιτεχνικά νέα εντός και εκτός Ελλάδος, έτσι για να είσαστε πάντα σε “φόρμα”, ενημερωμένοι για όλα τα δρώμενα!
Η παρουσίαση των δυο νέων φορητών πομποδεκτών της εταιρείας ΤΥΤ, αναμφίβολα θα σας εντυπωσιάσει αφού τα δυο “κινεζάκια” TH-2R & TH-F8 ξεχωρίζουν για τις προδιαγραφές, τις επιδόσεις τους και την απίστευτη τιμή τους αλλά και εμφάνιση !

Και για τους λάτρεις των κατασκευών
(που είναι πάρα πολλοί!!!), πρωτοτυπούμε και σας παρουσιάζουμε αναλυτικά ένα εύκολο και ιδιαίτερα ευχάριστο σχέδιο, με όλα τα απαραίτητα σχεδιαγράμματα, κυκλώματα και υλικά που θα σας οδηγήσουν σε ένα φανταστικά φωτισμένο διακριτικό με λεντάκια, με επιπρόσθετη λειτουργία ένδειξης της συχνότητας καθώς και... ήχο! Μια πρακτική κατασκευή, στην οποία είναι πράγματι πολύ δύσκολο να αντισταθείτε !!!

Επίσης, η ηλεκτρονική κατασκευή γέφυρας SWR-WATT που παρουσιάζουμε βήμα-βήμα σε αυτό το τεύχος, θα σας απαλλάξει από πολλά προβλήματα και θα σας εξασφαλίσει μέγιστη μεταφορά ισχύος προς την κεραία σας.

Έχετε υπόψη σας το Athens QRP Net;
Πρόκειται για μια μικρή ομάδα ραδιοερασιτεχνών με στόχο τη συνεχή βελτίωση στον τομέα τους και πάντοτε σε... full ετοιμότητα !

Γνωρίστε το λεπτομερώς και ενημερωθείτε για όλες τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που διοργανώνει... Μια ιδιαίτερη και ιστορική εκπομπή από την Σουηδία και συγκεκριμένα, το σταθμό SAQ... Διαβάστε κι εσείς το μήνυμα που απευθύνεται προς τους ανθρώπους όλου του κόσμου ενώ κυριαρχεί έντονο ραδιοερασιτεχνικό ενδιαφέρον για την αποκωδικοποίησή του... Μάθετε με κάθε λεπτομέρεια την αξιοσημείωτη ιστορία που ξεκίνησε εδώ κι έναν αιώνα...

Ο χειμώνας είναι πλέον πίσω μας αλλά αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου πραγματοποιήθηκε και φέτος, με απόλυτη επιτυχία, το 2ο Χειμερινό HamFest Bazaar του Σ.Ρ.Ε. με την μεγάλη προσέλευση πολλών επισκεπτών και τις ευχάριστες εκπλήξεις που μετέτρεψαν ένα όνειρο σε πραγματικότητα ! Μια αναλυτική περιγραφή όλης της διοργάνωσης μαζί με ένα ευχάριστο φωτορεπορτάζ -που πιθανότατα να περιέχει και τη δική σας φωτογραφία- με πολύ-πολύ ραδιοερασιτεχνικό πνεύμα !

Αν ανήκετε σε αυτούς που θα ήθελαν να γνωρίζουν περισσότερα...

Να επιβεβαιώνουν καταστάσεις που υποψιάζονται... Να μην κρατούν κλειστά τα μάτια μπροστά στο προφανές... Και να ενημερώνονται έγκυρα γύρω από τις “ελληνικές επικοινωνίες”...
Σίγουρα η ενότητα “Radio Στοχεύσεις” θα καλύψει τα κενά και τις απορίες σας. Για μια ολοκληρωμένη -χωρίς χρώμα και παράταξη- ενημέρωση στις επικοινωνίες, τα ηλεκτρονικά, τον ραδιοερασιτεχνισμό...

Περιοδικό Ραδιοτηλεπικοινωνίες
Η Δύναμη του... “Ακαλωδίωτου” Αναγνώστη!

 


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET